Njegovo veličanstvo – Vladimir Putin

11129370_838640286222519_9079722893829413986_oDanas se “Četvrti Rajh” organizuje na istim principima korporativne države kakva je bila nacistička Nemačka, s tom razlikom što je novi korporativni projekt prefinjeniji, ne nose se više crne uniforme i kukasti krstovi. Danas je pristup okrenut prvo ekonomskom potčinjavanju sveta, a oružana sila koristi se samo protiv neposlušnih država i naroda. Krajnji cilj je isti: porobljavanje zemalja, ako može i čitavih kontinenata i pljačka njihovih resursa.…Svaki vek ima svog državnika, a ovaj naš – vek koji se jos zahuktava, bez ikakve sumnje, protiče u znaku Vladimira Vladimirovica Putina, predsednika Ruske Federacije.On je noćna mora zapadnih imperijalista koji pod maskom odbrane tzv. ljudskih prava stvaraju haos beznađe i krvoproliće u svakom kutku planete, da bi obezbedili još koju godinu neometane pljačke i na tuđoj muci izgrađenog blagostanja u svojim propalim imperijama.Od rušenja Berlinskog zida Zapad želi proširiti svoju interesnu sferu do ruskih granica. U ovih 25 godina uspeo je otrgnuti sve bivše komunističke zemlje koje nisu bile u sastavu Sovjetskog Saveza. Sada je na red došla i Ukrajina, koja je  do nedavno figurirala kao svojevrsna tampon zona između dva bloka. Putin to tretira kao dolazak nepozvanog Zapada u svoje dvorište. Reagovao je vraćanjem Krima Rusiji i davanjem političke i vojne podrške proruski pobunjenicima…

Ukrajinska „kriza“ je počela onda kada su se izjalovili planovi zapada o aneksiji Ukrajine nazvanih „približavanje Ukrajine EU“, odnosno kada je legalni predsednik Ukrajine Viktor Janukovič odbio da potpiše sporazum sa EU. Tada je „demokratski“ zapad uz pomoć „demokratskih“ snaga Ukrajine u liku nacističkih i ostalih kvislinških organizacija u njegovoj službi izvršio puč i srušio legitimnu vlast i preuzeo državu. Ukrajina je praktično danas okupirana od SAD državnim udarom, koje su organizovale uspostavljanja nacističke diktature pod njihovom kontrolom.Stvaranje Novorusije na teritoriji oslobođenoj od američko-nacističke okupacije, je važan zadatak u oslobađenju Ukrajine od nacističkog režima.Vojna intervencija Rusije mogla bi da promeni situaciju i zaustavi agresiju nacističke hunte. Ali to će istovremeno biti uvlačenje NATO u konflikt, što povlači njegovu internacionalizaciju,što je još jedan korakom prema raspirivanju svetskog rata,a Rusija to ne želi.Za savremenu Rusiju Putin je uradio je mnogo.Zaustavio je njen sunovrat.Od Borisa Jeljcina nasledio je Rusiju – gladnu, razorenu i opljačkanu.Od zemlje koja je bila na izdisaju, stvorio je ponovo svetsku velesilu.Danas se njegovo ime širom sveta vezuje sa ruskim usponom iz pepela i ekonomski i politički….

Govoreći o odnosima sa Evropom i SAD, Putin kaže:SAD nisu potrebni saveznici, nego vazali. Rusija ne vidi sebe u takvom sistemu odnosa.Oni su uvereni da su posebni, da im je dozvoljeno da rešavaju sudbinu sveta. Da mogu samo oni da budu u pravu. Ponašaju se kako požele. Što ovde, što tamo, primenjuju silu protiv suverene države. Izgrađuju koalicije po principu ko nije sa nama, on je protiv nas.Ja sam verovatno loš hrišćanin. Kada te ošamare po jednom obrazu, treba da podmetneš drugi. Ali ja za sada nisam moralno spreman na to. Ako nas udare, treba odgovoriti, u protivnom će nas udarati i dalje.Radije bih da me obese zbog vernosti, nego da me nagrade za izdaju.Nas stalno pokušavaju da sateraju u neki ćošak. Zato što imamo nezavisnu poziciju, jer je branimo, jer nazivamo stvari onakvim kakvim jesu, i nismo licemerni.Možda naš (ruski) medved treba da sedi mirno i jede šumsko voće i med, možda će ga tada ostaviti na miru. Ali ne, oni će uvek pokušavati da ga vežu lancem i čim to urade, izvadiće mu zube i kandže.Mi za njih nikada nećemo biti dobri jer smo pravoslavci. Nećemo im biti dobri čak ni ako im damo celu našu zemlju, a sebe pretvorimo u njihove robove.Nas bi odavno uništili, zasuli bi nas raketama i bombama, kad bi tamo, na Zapadu, verovali da za to kao odgovor ne bi dobili po zubima”,rekao je Putin.

Rusija je dobila jednu bitku protiv Amerike oko Sirije, ali daleko od toga da je rat završen.Glavni cilj Obamine politike u Siriji jeste da prekine rusku gasnu rutu za Evropu.Sirija je jedina prepreka na putu gasovodu iz Katara preko Saudijske Arabije, Jordana i Turske do EU.Izgradnja takvog gasovoda omogućila bi Kataru da konkuriše Rusiji u Evropi, na najvećem tržištu gasa.Američko mešanje u ukrajinska dešavanja takođe je velikim delom podstaknuto željom da se prekine ruska dominacija u dostavi energenata.Poznato je da SAD na Balkanu namerno koriste albanski faktor, kako bi u Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Grčkoj izazivale konfliktne situacije, sve da bi sprečile izgradnju rusko-evropskih gasovoda i naftovoda, koji mogu umanjili zavisnost evropske zajednice od SAD.Globalna dominacija Amerike trajala je od 1991. do avgusta 2008, dakle do ruskog kontraudara na gruzijsku agresiju u Južnoj Osetiji. Taj uistinu istorijski trenutak, nezamisliv pod Jeljcinom samo deceniju ranije, bio je lakmus test na kome se svet uverio da je mučna, ali kratka epoha američke monopolarne dominacije nepovratno okončana.Putinova istorijska pojava je zaustavila nasilničku politiku pijanih kauboja iz Bele kuće, koji su smatrali da su oni izabrani da budu šerifi na planeti i da mogu da kažnjavaju svakoga kako im je volja, da mogu da otimaju od drugih naroda i država i tako dokazuju svu svoju moć.Kao što je 1941. izgledalo da će Treći Rajh vladati Evropom narednih decenija, tako danas mnogi misle da su Amerika, EU i NATO večiti svetski gospodari. Mnogima je i 1941. izgledalo nemoguće suprotstaviti se nacizmu, kao što mnogima danas izgleda nemoguće suprotstaviti se NATO paktu. Kraj Trećeg Rajha je brzo došao, a kraj Četvrtog Rajha ubrzano se približava.PAO JE HITLER PAŠĆE I NATO! Potrebno je samo izdržati i, poput 1941, spremati ustanak za oslobođenje od okupatora i domaće kvinsliške vlasti….Živela bratska Rusija i Srbija!….

Rusi i Srbi, nisu gotovo nikad bili u mogućnosti da slobodno uređuju svoje odnose, jer se uvek tu mešala i neka treća, četvrta, pa i peta sila, koja je radila protiv njih i protiv nas, i to je naš glavni problem.Krajnje je vreme da se Srbija okrene Rusiji i svojim strateškim interesima.Bez toga ćemo kao zemlja propasti u svakom smislu: ekonomskom, političkom, vojnom.Ekonomske, političke i vojne moći našeg stvarnog saveznika, Rusije, su takve da Srbiji ni od angloamerikanaca ne preti nikakva realna opasnost, a kamo li od njihovih prištinskih kriminalaca.Ko i zašto u Srbiji godinama ne želi da iskoristi status najpovlašćenije nacije u trgovinskim odnosima sa Rusijom?Jasno je kao dan da su lažne srpske demokrate punu deceniju odbijale bilo kakvu ideju da poslovno sarađuju sa Rusijom, a kad se to konačno i desilo, bio je to proizvod neizbežne nužnosti kao u slučaju Naftne industrije Srbije. Protivnici energetskog sporazuma sa Rusijom (i njihovi sponozori u Londonu) uporno istrajavaju na prevarama! Prodaju NIS-a i dalje predstavljaju kao pljačku a izgradnju gasovoda Južni tok kao nastavak onoga što oni zovu “energetski nesporazum”. Činjenice govore nešto drugo. Rusi su od najvećeg državnog gubitaša napravili respektabilno kompaniju koja puni budžet Srbije. Za nekoliko godina koliko Gazprom upravlja NIS-om ova kompanija je od gubitaša kojeg su plaćali građani Srbije postala jedna od najvećih i najuspešnijih kompanija u Jugoistočnoj Evropi koja je samo pre dve godine na ime poreza u budžet Srbije uplatila skoro milijardu evra.To je gotovo 15 odsto celokupnog budžeta Srbije za 2013. godinu.Srbija će moći dugoročno da živi, da puni budžet i, što je najvažnije, neće više biti u koloni onih zemalja koje su energetski nezbrinute i čije ekonomije zbog toga propadaju.Ne zaboravimo da su Brisel i Vašington onemogućili strateški važan projekt za Srbiju, Južni tok, koji Srbiji donosi 5 milijardi evra investicija.Ukoliko Srbija i srpske zemlje uđu u interesnu sferu Rusije, onda ćemo biti zaštićeni. Uz to, čisto ekonomski gledano – Rusija ima ogromne kapacitete i može da apsorbuje kompletnu proizvodnju naših prostora

Deo Srba je ubeđen da nam Rusija nikada nije ozbiljnije pomogla. Olako zaboravljaju da je zbog nas, nespremna za sukob, ušla u Prvi svetski rat.U Drugom svetskom ratu na hiljade ruskih vojnika položilo je svoje živote za oslobođenje Srbije od nemačkih okupatora.Rusija nam je pomagala uvek. Kad nije mogla da pomogne sebi, nije ni nama.Ruski demineri uklanjaju godinama eksplozivne naprave, koje je NATO divljački razasuo uzduž i popreko i širom srpske zemlje.SAD i zemlje EU su nam demokratski otele deo teritorije Srbije gde uz klasičan genocid i kulturocid su napravili monstruma, kvazi šiptarsku narko državu.Demokratski su planirali i podržali genocid Srba u Hrvatskoj,BiH,KiM.Putin je rekao da će učiniti sve da Srbija ima budućnost i da će pomoći da odnosi dve zemlje budu bolji, kao i to da će raditi na tome da Srbija i Rusija imaju zajedničku budućnost.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s