Islam is een totalitaire ideologie,die al 1470 jaar de mensheid bedreigt!

051512_2024_discriminat4Politieke islam ziet de wereld als eeuwig verdeeld in twee tegengestelde kampen: 1) Dar al-Harb (land van oorlog, geregeerd door de ongelovigen); 2) Dar al-Islam (land van vrede, geregeerd door moslims). Elk land dat niet islamitisch is en niet geregeerd door moslims wordt beschouwd als een land van oorlog.Wij, ongelovige kafirs, leven in het “Dar al-Harb” , het land van de oorlog, dat volgens de moslims dringend moet veranderd worden in het “Dar al-islam”, het land van de islam.Maak je geen enkele illusie! Nederland behoort net als andere Europese landen tot de dar al-harb en moet worden onderworpen.De Islam is niet op aarde gekomen om naast andere godsdiensten te bestaan, maar om wereldwijd te overheersen!

De islam heeft in 1470 jaar nog nooit iets anders gedaan dan dood en verderf zaaien!Jihad en doden zijn het hoofd van de islam. Neem ze weg, dan neem je het hoofd van de islam weg.Vrede is in de Islam slechts mogelijk indien de Islam overal verspreid is. Daarom stellen de islamitische wetboeken ook dat Jihad oorlog tegen niet-moslims betekent tot de islamitische wetten overal gelden. Jihad als oorlog om vrede te stichten. De jihadistische beweging vormt de motor achter de huidige wereldwijde terroristische golf die wordt uitgevoerd onder het mom van een religieuze gewapende strijd, de ‘jihad’. Een Koranvers zoals ‘doodt hen waar ge ze ook maar kunt vinden’ (Koran 2:191, 4:89 en 4:91) is typerend.De Koran is een leidraad voor alle tijden en plaatsen!

Abdul Ala Maududi, de meest invloedrijke Pakistaanse denker van de 20e eeuw schreef ;”De islam is niet alleen een religieuze overtuiging, maar een revolutionaire ideologie en de Jihad beroept zich op deze revolutionaire strijd.Als we een beeld willen krijgen van de manier waarop de eerste jihadisten zich in de zevende eeuw meester maakten van het Arabische schiereiland, dan kunnen we leren van de opmars van ISIS.Alles wat ISIS nu doet tegen onschuldige mensen, hebben de Arabische moslims in het begin van de islam tegen andere onschuldige mensen gedaan.Vandaag de dag heeft de islam met z’n universele Jihad, over meer dan 50 landen in de wereld de controle gekregen.Noord-Afrika, Midden Oosten en Turkije waren van de 2e / 3e eeuw tot de 7e eeuw christelijk (allerlei denominaties).Gelukkig werd de eerste islamitische invasie van Europa in 732 bij Poitiers gestuit en werd de tweede in 1683 bij Wenen gestopt.Vandaag de dag wordt de jihad niet meer gevoerd door staten met legers. Dat zou ook niet kunnen. Zodra een islamitische overheid openlijk een oorlog tegen het Westen zou beginnen, zou zij door westerse legers worden vernietigd. De tactiek van de jihad is dan ook gewijzigd.De Islam heeft een andere manier gevonden om Europa veroveren;middels de baarmoeder, immigratie en het bekeren van ongelovigen.

Diverse West-Europese steden kennen al complete moslim vrijstaten waar de islamitische immigranten zich als bezetters gedragen,waar de westerse overheid niet meer durft in te grijpen.Overal is de integratiepolitiek mislukt omdat ze niet willen integreren.De Koran wil geen integratie: ‘Sluit met de joden en christenen geen overeenkomst, want wanneer je dat doet, word je een van hen.’ Laat u niets wijsmaken: een harmonieuze multiculturele samenleving met de islam bestaat nergens en zal ook nergens bestaan.De geschiedenis leert dat islamieten, zolang ze in de minderheid zijn, heel tolerant zijn, maar eenmaal aan de macht vijanden van de democratie zijn. Moslims in de westerse wereld behoren niet dankbaar te zijn, dat ze verlost zijn van de armoede in hun land van herkomst. Dat geeft hun geloof hen in. Nee, ze zijn vooruitgeschoven strijders in een vijandelijk gebied, het ‘Huis van de oorlog’. Hun nieuwe vaderland is geen vaderland, maar een frontlinie, althans voor het islamitische geloof. Dat wordt elke serieuze moslim ingepompt. Velen verwachten niets goeds van enig Westers land, en wachten op het moment dat er een islamitische meerderheid komt, en het geluk eindelijk kan doorbreken.De Islam kent geen scheiding tussen religie en staat en alles is aan de religie onderworpen.Als men samen wil leven met deze religie dan moet men dit eerste belangrijke fundament van de Islam verwijderen. Maar dan stort meteen de hele zaak in elkaar. Dat is dus onmogelijk.

Er bestaat nergens ter wereld een moskee waar vanaf de preekstoel wordt gezegd dat de sharia niet hoeft te worden toegepast.Een geestelijke die pleit voor de scheiding van moskee en staat wordt meteen in de ban gedaan. Hij wordt tot ketter verklaard en zijn werk wordt uit de bibliotheken verwijderd.En natuurlijk zijn er vreedzame moslims. Maar er bestaat geen vreedzame islam,die brengt alleen maar dood, ellende, angst, ongelijkheid, wreedheid, chaos en culturele afbraak.Benazir Bhutto heeft een poging gedaan de islam met democratie te verbinden, het kostte haar het leven. Kritische denkers als Rushdie, Salomon, Wafa Sultan en Hirsi Ali krijgen een fatwa en duiken onder in het westen en moeten beveiligd worden.Het is onvoorstelbaar dat moderne academici de islam blijven propageren als een zachtmoedige en vredelievende godsdienst en de westerse democraten moeten eindelijk eens ophouden te doen, alsof de islam een wereldreligie is zoals de andere. Het is de enige “religie” die te pas en te onpas met de dood dreigt, de menselijke vrijheden te grabbel gooit en andersdenkenden de dood injaagt.We zitten nu dicht tegen een burgeroorlog aan in Europa en toch blijft een groot deel van de bevolking volhouden dat er geen enkel inherent probleem met immigratie of islamisering is.Vlak voor de Tweede Wereldoorlog sloten te veel mensen hun ogen voor de gevaren van de Nazi’s. Het is nu onze opdracht om onze ogen niet te sluiten voor de gevaren van de islam.WAKKER WORDEN EUROPA! Meedogenloze terreur toegebracht aan de wereld door met haat vervulde islamitische hordes op tragische wijze onderstreept door het feit dat er geen gematigde en geen radicale islam bestaat : er is gewoon islam. Moslims zijn vooral slachtoffer van de islam en slepen ons in hun ellende mee. De gemiddelde moslim de geschiedenis van zijn religie eigenlijk niet kent. Hij kent alleen de propagandistische verhalen en de opleuking van de geschiedenis in het voordeel van de islam. Culturele en traditionele moslims, weten in het algemeen ook niet veel over de inhoud van hun koran, net zomin als een traditionele rooms-katholiek (of protestant, maakt niet uit) weinig of niets weet van zijn/haar bijbel. Zodra een moslim of moslima echter inhoudelijke koran studie gaat doen, dan radicaliseert zo iemand door de tekst al gauw. En dan krijg je dus een islamitische fundamentalist die gevaarlijk wordt voor onze samenleving…Meeste Duitsers waren ‘gematigd’, toch hebben de nazi’s 60 miljoen mensen vermoord!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Islam is een totalitaire ideologie,die al 1470 jaar de mensheid bedreigt!

 1. Pingback: De islam is een totalitaire ideologie, die al 1470 jaar de mensheid bedreigt! | E.J. Bron

 2. Reblogged this on eunmask and commented:
  Tja schijnbaar weet een groot deel van het volk het niet! In elk geval onze politici die deze grootste gestoorde ongeciviliseerde groep hier met vlag en wimpel binnenhaalt! Met in hun kielzog de suïcidale volidioten die met spandoeken en liedjes deze dodelijke groepen verwelkomt en de wereldleiders die hele islamitische landen bij Europa voegen! Het enige dat ik (nogmaals) kan zeggen is: R.I.P World!

  Like

 3. Pingback: Islam is een totalitaire ideologie,die al 1470 jaar de mensheid bedreigt! | Silvia's Boinnk!!!

 4. Guardiacivil says:

  Defending and make yoursellf ready for the fight , all snipers prepear your bussines and stay ready, it is time for Europe, don,t run away.

  Like

 5. Guardiacivil says:

  Verdedig en maak uzelf klaar voor de strijd, alle snipers bereid uw zaak voor en sta klaar, het is tijd voor Europa, neem niet de benen.

  Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s