Europa staat aan de vooravond van een „glorieuze revolutie”, zei PVV-leider Wilders

EMAmbAqXUAE6wzHWilders en de zijnen –„mentale brand­stichters”– willen de droom van een verenigd EUSSR beëindigd verklaren.Islam,massaimmigratie,het slechte economische klimaat, met stevige, mede door Europa afgedwongen bezuinigingen, vergroot de populariteit van de Unie evenmin. Binnenslands keren kiezers zich vervolgens ook af van de pro-Europese coalitiepartijen, die de rijks­begroting op de schop hebben genomen.Mensen zoeken houvast bij het vertrouwde (hun eigen volk) en keren zich af van de Europese Unie, waar ze doorgaans weinig tot niets mee hebben.De massale migratie en de islamisering speelde een doorslaggevende rol bij het Brexit-referendum in 2016.En nu tal van Europese lidstaten, kennen rechtse eurosceptische partijen.„Decennialang heeft Brussel ongestoord zijn gang kunnen gaan”, constateerde Wilders. „Dat tijdperk is nu over.De mensen worden wakker, ze schudden het juk van de politieke correctheid van zich af. Ze willen hun vrijheid terug. En wij zijn hun instrument.”Ook in Polen, Slowakije,Tsjechië, Bulgarije en Hongarije zijn partijen actief, die weinig ophebben met verdere Europese integratie…

Nederland heeft dringend behoefte aan verandering.Nederland is in de praktijk geen democratie, maar een coalitieland gedomineerd door een partijencratie.Politiek Den Haag heeft zich ontwikkeld tot een abstracte en kunstmatige grootheid ,die zich van de samenleving heeft geïsoleerd.En er is een groeiende kloof tussen burgers en de politiek. Kiezers hebben geen vertrouwen meer in deze politiek en nemen afstand, omdat ze de politieke spelletjes en bedrog zat zijn. Ze voelen dat er wordt gemanipuleerd, en dat beloftes niet worden nagekomen.Wat voor Nederland geldt, geldt ook voor Europa. Begonnen als een zone voor vrijhandel tussen soevereine staten, is EUropa een politiek/communistische-orgaan geworden, dat lak heeft aan nationale soevereiniteit en democratie. Zo is EUropa veranderd in een EUSSR-superstaat, die door een bureaucratisch apparaat wordt aangestuurd.Het Europarlement is sinds zijn oprichting in 1957 een bolwerk van eurofielen.Steeds meer mensen ziet de ontwikkelingen binnen de EUSSR als een bedreiging voor de eigen welvaart en de eigen staat…

De islam staat niet meer aan de poorten van Europa, maar is al volop bezig de Europese beschaving van binnenuit te ondermijnen.“De strategie om mensen te exporteren en hen in grote aantallen te laten vermenigvuldigen, is de eenvoudigste weg om een territorium in bezit te nemen”, waarschuwde de beroemde Italiaanse schrijfster Oriana Fallaci.En in zijn politiek-theologische uitwerking is de islam een beweging die zich tegen de westerse beschaving als zodanig richt.De islamitische sharia regelt ieder detail van het leven.De overheden blijken zich totaal niet te realiseren wat een immens gevaar er achter de islam schuilt. Ze doen er alles aan de dreigingen van de islam te minimaliseren om zodoende hun multiculturele wensdroom niet te laten verstoren. Politieke kopstukken en de media bedekken de islam met de mantel der liefde.De derde jihad tegen Europa is allang begonnen, maar om de ‘vredelievende religie’ niet te irriteren, doen de regeringen in West-Europa al jaren alsof er niets aan de hand is.Brussels wordt het nieuwe Constantinopel.Diverse West-Europese steden kennen al complete moslim vrijstaten waar de islamitische immigranten zich als bezetters gedragen. In veel wijken in Nederland leidt een heuse straatterreur van vooral Marokkaanse jongeren, tot een niet te tolereren islamisering van hele delen van steden.Al sinds 1988 verschijnen er rapporten waarin deze misstanden worden gesignaleerd.En alle tot nog toe getroffen maatregelen hebben geen enkele verbetering gebracht.Steeds meer Europeanen vinden dat de oprukkende islam een halt toe moet worden geroepen en zijn het knuffelen door de overheden van deze bevolkingsgroep meer dan zat…

We delen in Europa joods-christelijke cultuur.De multiculturele ideologie al verkeerd. De culturen zijn niet gelijkwaardig. Ze zijn verschillend, omdat hun wortels verschillend zijn. Daarom willen de multiculturalisten onze wortels vernietigen.Dus,Nexit moet er komen.De ontstane situatie in Nederland is onacceptabel en onhoudbaar.Nederland moet weer Nederland zijn voor de Nederlanders, de gewone Nederlander moet normaal doen, het partijkartel moet worden doorbroken.,,Als we niks doen, houden wij op te bestaan. De angst regeert: normale mensen durven niet te zeggen wat ze denken, vrouwen zijn bang hun blonde haren te tonen. Dit moet worden gestopt. Genoeg is genoeg,”zei Wilders.

Toen eind 1949 de Nederlandse bevolkingsomvang de ‘gevaarlijke grens’ van bijna 10 miljoen inwoners had bereikt vond de regering, onder leiding van PVDA-premier Willem Drees, dat de tijd was aangebroken dat men beter kon gaan emigreren want “Nederland werd te vol”.Ook koningin Juliana wees er in 1950 in de troonrede op: “Nederland is vol, vol, vol.”…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

15 Responses to Europa staat aan de vooravond van een „glorieuze revolutie”, zei PVV-leider Wilders

 1. Pingback: Europa staat aan de vooravond van een „glorieuze revolutie”, zei PVV-leider Wilders | E.J. Bron

 2. koddebeier says:

  Nou maar hopen dat het linkse, christelijk en liberale stemvee is eindelijk hun hersens gebruiken PVV stemmen tegen de EU !!!!

  Liked by 5 people

 3. koddebeier says:

  Stem tegen: meer islam, meer EU dictatuur, meer asielzoekers/nep vluchtelingen, meer EU regels en wetten, meer EU bemoeienis in binnenlandse zaken, meer geld naar de EU, meer geld naar de Zuidelijke Landen, minder vrijheid van meningsuiting, minder vrijheid op het internet.
  STEM PVV !!

  Liked by 6 people

 4. koddebeier says:

  STOP de Haagse zetbaasjes van de EU, de ‘oude’ kartelpartijen !! STEM PVV.

  Liked by 4 people

 5. scherpschutter1943 says:

  En wat doen wij als stemmen niet helpt en de kartelpartijen elkaar in het zadel houden? Wat dan? Wie heeft een oplossing? Krijgen we dan protesterenden boeren met een machinegeweer op de cabine van de tractor?

  Liked by 1 person

 6. ruud beijer says:

  Momenteel zijn er twee partijen die tegen de EU zijn en een Nexit steunen. De overige partijen zijn voor de EU.
  De PVV én het FvD zijn tegen.

  Liked by 3 people

 7. hennag says:

  Ik blijf erop hameren: als de PVV serieus islamisering wil stoppen dan zouden ze het verdrag van Straatsburg moeten aanvallen. Ik denk dat vele Nederlanders niet bekend zijn met het verdrag, laat staan de inhoud kennen. Dit verdrag is de bron van de Europese islamisering!

  Liked by 2 people

  • jetse47 says:

   @ hennag,
   Niet alleen het verdrag van straatsburg vernietigen ook resolutie 1743.

   “Historicus waarschuwt Europa voor Holocaust’ door massa immigratie moslims.”
   De holocaust in europa is reeds geruime tijd bezig…alleen niet enkel om Joden en christenen uit te roeien door antisemitische moslims maar op élke europese anders/ongelovige burger, enkel mogelijk gemaakt door….medeplichtigheid van westerse eu/politieke leiders.
   In het westen staan justitie en politiek de uitroeiing en moord op eigen bevolking openlijk toe door het beschermen van de horde immigratie/moslim moordenaars die voor dit doel werden binnengehaald.
   Resolutie van straatsburg, 1975, het kalergi plan, geschreven door vrijmetselaar graaf richard von coudenhove-kalergi een boek met de titel “Praktischer Idealismus”….In 1925…..
   en: 2010!!
   Deze RECENTE eu-resolutie 1743 is officieel in juni 2010 bekrachtigd, onder voorzitterschap van….turkije!
   1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

   Van achterkamertjesresolutie 1743, waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord. De islam krijgt daarin een speciale status aangemeten waarmee moslims alle ruimte en middelen krijgen om met hun religie, cultuur en tradities het leven van de gewone Europeanen te verpesten. Deze leugenresolutie is officieel bekrachtigd en nationale regeringen maken daar beleid op. Wat simpelweg neerkomt op het ontkennen én verliezen van onze eigen cultuur en identiteit in ruil voor meer islam.

   Als je nog niet overtuigd was van het feit dat wij getuige zijn van het grootste verraad uit de geschiedenis van de mensheid, dan heb je het hier zwart op wit:

   1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

   1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

   1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.

   1743-9: moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.

   1743-11: De islam is een religie van vrede.

   1743-12: Haat zaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.

   1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.

   1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.

   1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.

   1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.

   1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.

   1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

   Pure propaganda en een openlijke bekentenis van eu verraders voor onderwerping van europeanen aan de achterlijke islam.
   De europese volkswoede moet zich richten op deze eu/en politieke hoogverraders die heulen met de islamitische vijand om ons europese continent te islamiseren, onze eigenheid en westerse cultuur en volkeren te vernietigen.

   Liked by 2 people

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s