Covid-19 is niks meer dan een hulpstuk voor invoeren van de NWO -dictatuur

Mij is al langer duidelijk dat het niet om Corona gaat, maar om de door de massa media opgeblazen fake crisis. Het gaat er om de achterliggende agenda door te drukken. Covid-19 is niks meer dan een hulpstuk voor de big reset, waar we al midden in zitten. Eerst waren het de doden. Nu er al maanden ondersterfte is, werkt dat niet meer. Dus zijn het besmettingen. Eerst waren ook het de ouderen, nu de jongeren. Eerst waren er teveel doden, daarna teveel besmettingen en nu teveel “positief” geteste mensen. En nu we bijna allemaal de cijfers niet meer geloven, worden we bang gemaakt met represailles, verplichte quarantaine en absurd hoge boetes. Dit alleen maar om een dodelijk vaccin te pushen en om het volk langzaam in een dictatuur te slepen…

Coronavirussen zijn niet gevaarlijk. In China(met bijna 2 miljard inwoners) waren er wat meer dan 3000 corona doden gevallen(en we kunnen niet zeggen dat ze allemaal aan Covid-19 zijn gestorven). De SARS corona-epidemie maakte tussen 2002 en 2003 meer dan 800 slachtoffers. MERS corona-epidemie maakte in 2014 meer dan 600 slachtoffers. Deze Covid-19 is totaal identiek met SARS-CoV-1 (95% gelijkenis!).En nu vertellen ze dat er van SARS-CoV-2/Covid-19 meer dan 800.000 mensen zijn overleden. Natuurlijk gaat niemand deze onzin geloven. Eerder heb ik al uitgelegd over het manipuleren van de aantal corona doden.Deskundigen noemen Covid-19 nu SARS-CoV-2, omdat er bijna geen verschil is tussen deze 2 virussen.Dus het is onmogelijk dat de eerste SARS-CoV-1 800 mensen vermoordt en SARS-CoV-2 800.000 mensen vermoordt, alsof er ineens een nieuwe pest er is.Elk jaar is er een nieuw corona virus.En als niemand deze jaar getest zou worden op corona, dan zou het niemand opvallen.Zonder test-die nooit accuraat waren- zouden we niets merken. Dan zou het leven zijn zoals normaal…

Elk jaar gaan er 30 tot 50 duizend mensen in NL dood aan een hoge bloed druk, omdat de voedsel industrie ons moet volproppen met zout, suiker en vet.In de supermarkt is 95% van de producten volgegooid met troep. Laat de politiek daar eens wat aan doen inplaats van dit virus, waar nog geen 10 duizend mensen aan gestorven zijn(maar niet gestorven alleen van Covid-19, ook van andere virussen,grips en verschillende ziekten).Ze zeggen nu dat het aantal besmettingen stijgt- kan ook door andere virussen:rhinovirus of influenza-, maar waar blijven de volle ic’s?Waar zijn doden?Virussen zijn altijd aanwezig,ze zijn gevaarlijk in de winter, maar in de zomer niet,zoals we nu zien(we hebben al maanden groepsimmuniteit,daarom zijn er geen doden meer).Maar,deze linkse regering duimt voor een tweede golf en wil dolgraag een tweede lock-down. Dit is een machtsgreep.En nieuwe griep golf begint volgende maand, gaan ze weer gebruiken net zo lang tot we allemaal stuk zijn.Het is ook de bedoeling dat de hele economie kapot gaat(op de website van world economic forum staat dat wordt toegewerkt naar ‘the great reset’, een nieuw economisch en maatschappelijk systeem).En let op de maatregelen die straks in januari 2021 door het World Economic Forum gaat voorstellen. Dit nooit gekozen, ondemocratische stelletje globalisten, gaat straks al onze sociale zekerheden terug draaien!…

Waarom neemt men niet de juiste maatregelen, ventilatie en Hydroxychloroquine?Omdat dit allemaal bekokstoofd is door de NWO.Het is helemaal niet de bedoeling dat dit virus verdwijnt en men zal er dus alles aan doen om middels berichtgeving het volk te overtuigen dat de dreiging aanwezig blijft.Die mondkapjes zijn er alleen maar zodat ze kunnen peilen hoe ze er voor staan en hoeveel mensen al gehersenspoeld zijn en wie nog niet.De mondkap houdt alle bacteriën vast die u uit ademt. Deze bacteriën gaan zich vermenigvuldigen in uw mondkap. Gevolg is dat u bacteriën gaat inhaleren die juist het lichaam uit moesten. De longen zullen hierdoor een infectie op gaan lopen.We zagen allemaal dat niemand besmet is geraakt of overleed, die zonder mondkapje op de Dam in Amsterdam was. Dat is nog een bewijs dat mondkapjes niet nodig zijn.Rutte zei het al openlijk op de staatsomroep: mondkapjes helpen niet maar ze kunnen ‘een gedragsverandering teweeg brengen’. Schaamteloos.En ze kunnen niet meer terug, want dan moeten ze toegeven dat ze Nederland voor niks hebben kapotgemaakt.De maatregelen niet gaan over het beschermen van het volk, maar het gaat over een machtsovername,het invoeren van de NWO.Stop met het afpakken van onze vrijheden! Stop deze LINKSE dictatuur!NEXIT!

Jammer meneer Wilders u heeft groot gelijk.LINKS Nederland geeft geld aan Frankrijk om de pensioenleeftijd laag te houden en geld aan Italië om extra vakantiegeld uit te keren en geld aan Spanje om te kunnen gaan experimenteren met een basisinkomen. Maar er is geen geld voor Nederlands zorgpersoneel.ZE MOETEN ZICH DIEP SCHAMEN DIE CORRUPTE MAFFIA COALITIE DAAR IN DEN HAAG! NEXIT GRAAG EN WEL NU!Als je nu nog steeds niet op Wilders stemt of gaat stemmen, ben je voor mij part een debiel.

Mario Ortiz weet veel van de testvorm waarmee de GGD’s nu werken en als je die video bekeken hebt, snap je in feite hoe weinig de positieve uitslagen van de tests de laatste twee maanden betekenen.Maar,men is helemaal niet geïnteresseerd in goede additionele informatie, omdat men anders de bevolking, de bestuurders en politici niet meer kan manipuleren. Want door als RIVM en GGD’s de angst erin te houden en met regelmaat de term “wetenschappelijk” te hanteren, eten de bestuurders uit hun hand en kunnen onze nieuwe BN-ers, zoals Van Dissel, Koopmans, Bruijning, Kuipers, Gommers e.a. hun hoofdrollen in de media blijven vervullen met amper enig tegengeluid.

Het RIVM op 11 augustus schatte dat het aantal besmettelijke personen met Covid-19 op dat moment rond de 30.000 lag en eind maart op zijn hoogtepunt op 275.000. Laten we gemakshalve stellen dat het er nu 10% zouden zijn van dat hoogtepunt in maart. Maar dan is het toch wel heel vreemd dat bij de overzichten van de huisartsen de cijfers voor alle leeftijdsgroepen nu, vrijwel niets verschillen van die van de vorige drie zomers. Zou dit niet ook vallen onder de categorie “bangmakerij”?…Het lijkt er steeds meer op alsof we in een soort sekte leven. Al het normaal wordt abnormaal gemaakt.

De ingangen van de Tweede Kamer en het Binnenhof zijn afgesloten omdat een demonstratie tegen de coronamaatregelen uit de hand is gelopen.De VVD is verworden tot de vijand van het Nederlandse volk. De Volksverlakkerij voor Vaccinatie en Detentie.

Tja hier durven ze wel tegen op te treden. Maar als er een paar Noord afrikaantjes uit een bepaald gebergte de boel verstieren, dan gaan ze op de loop.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Covid-19 is niks meer dan een hulpstuk voor invoeren van de NWO -dictatuur

  1. Pingback: Covid-19 is niks meer dan een hulpstuk voor het invoeren van de NWO-dictatuur | E.J. Bron

  2. Pingback: Covid-19 is niks meer dan een hulpstuk voor het invoeren van de NWO-dictatuur! | eunmask

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s