De fascistische dictatuur van Rutte

Mark Rutte maakt de hele Nederlandse samenleving kapot om aan de Reset van het World Economic Forum mee te werken.Het is bijna niet meer te begrijpen hoeveel moeite dit kabinet doet om onze vrijheid in te perken, om ons Nederlanders gevangen te houden in een vreemd spel van maatregelen, die aantoonbaar niet of nauwelijks invloed hebben op de verspreiding van virale ziektes zoals griep of corona.Communistische politiestaat China komt steeds dichterbij in Nederland.Regering heeft op een verschrikkelijke manier laten zien waar zij voor staat…

Dit is het land van Rutte geworden.Bij BLM als er teveel mensen op elkaar staan knielen ze echter braaf mee. Als Marokkanen bij plaatsing voor het WK ( en dan hebben we het niets eens over demonstratierecht) straten blokkeren en met vuurwerk naar de politie gooien, doen ze niets.

De knokploegen van Rutte teisteren Nederland opnieuw.

Als dit een zwart persoon zou zijn geweest had de hele wereld over het politie optreden gevallen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to De fascistische dictatuur van Rutte

 1. Pingback: De fascistische dictatuur van Rutte | E.J. Bron

 2. Sjouke Geurs says:

  Kan iemand mij eens uitleggen hoe Hitler aan de macht kwam (en bleef)?

  Like

 3. Maria J says:

  ²Als ik sommige comments onder die twitters lees ??? echte KONTNEUKERS !!! Zijn die nu echt zo dom of zijn t NSB’ers in de dop ?? Enne die smeerlap die die vrouw tegen die combi duwde ?? Gewoon AFMAKEN ter plaatse , wordt hoog tijd dat de mensen zichzelf gaan verdedigen , met gelijke wapens !! Neem bv een bijtgrage hond mee ,

  Liked by 2 people

 4. Gienekehado St. says:

  Bij rellen in de Schilderswijk of andere HOTSPOTS zal de POLITIE geadviseerd worden om vooral “low profile’ op te treden!! Schijtbang als ze zijn! Op het Malieveld hakken ze er lekker op los. De fut is er immers toch al uit bij de Kaaskoppen, SUFKUTTEN!! Al een demo, rellen, plunderingen gezien voor een mishandelde Kaaskop???

  Like

 5. Het wordt dus een politiestaat…hmmmm…dat alleen omdat er gedemonstreerd wordt tegen de coronaregels?…met politiehonden? En op paarden? Waar slaat dit op joh.., we mogen toch demonstreren?

  Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s