Fascistische agenda “Build Back Better” won Nederlandse verkiezingen op 17 maart 2021

Onder het oppervlak van de officiële wereldpolitiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk proces af. Alle wereldbeslissingen, of het nu gaat om vluchtelingen, militaire missies, oorlogen, economische programma’s of wat voor crisis dan ook, worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ´ultrageheime´ transnationale vrijmetselaarsloges. De transnationale superloges staan onder supervisie van een elitaire globale elite die gevormd wordt door zeer exclusieve familiedynastieën. Hun einddoel is een superstaat ofwel een technocratische werelddictatuur die ´vriendelijk´ de ’Nieuwe Wereldorde´ wordt genoemd. Wellicht heeft men gehoord van “Agenda 2021”, “Agenda 2030”, “The New Green Deal”, het is allemaal onderdeel van The Great Reset, die werd opgericht door het “World Economic Forum”(met de voorzitter Klaus Schwab).Wat Klaus Schwab en World Economic Forum hebben in gedachten, kan iedereen naar hun website gaan en gewoon hun plannen lezen die echt verbijsterend zijn. De Grote Reset agenda resulteert in een wereld waarin niemand iets bezit, waarin iedereen volledig wordt gecontroleerd en ook volledig afhankelijk is. Westerse landen moeten ook hun identiteit inleveren en opgaan in een globale wereldmacht. Het is wereldwijd socialisme/marxisme met een wereldregering…

Deze reset agenda is met de fake Covid-19 pandemie in gang gezet.De strenge coronamaatregelen niet zozeer gericht zijn op de volksgezondheid, maar een heel ander doel dienen.Politici bewonderen Klaus Schwab en zijn onder de indruk van zijn macht en invloed, ze voeren opdrachten voor hem uit.Het kabinet van Mark Rutte(waren in januari 2020 bij het jaarlijkse WEF Symposium Davos, Zwitserland) voert al maanden de ‘Grote Reset’ agenda uit van Bilderberger Schwab,daarom moesten VVD en D66 nu winnen met gefraudeerden verkiezingen,net zoals de Biden in de USA-met briefstemmen zonder controle.Na de puinhopen van 10 jaar paars, krijgen we gewoon nog een keer paars?Dit land is stuk, heel erg stuk en al een tijdje, vandaag vertaald in de verkiezingsuitslagen. Populair gezegd, misdaad loont.Wat hebben D66 en VVD positief gedaan? Niks! Ik schaam me diep voor Nederland, blijkt dat we echt in een land met domme schapen wonen die graag naar de pijpen willen dansen van twee mensen die heel graag al vrijheden gaan inperken en onze souvereiniteit overhevelen naar machtsbeluste communisten die zich EU noemen.Niet te geloven! …

D66 staat immers garant voor moslims-islam/sharia, immigratie, onderdrukking en dus anti Nederlanders.En wat ik vooral jammer vind, is dat D66 oog heeft voor zo’n beetje alle belangen van alle landen in de wereld, behalve die van Nederland.De afgelopen tien jaar ging er zo’n 50 miljard euro Nederlands belastinggeld naar de derde wereld.We hadden het schokkende rapport over misbruik door Oxfammedewerkers in Haïti, die daar met hulpgeld feestjes vierden met minderjarige prostituees.Recent werd duidelijk dat met Nederlands hulpgeld meermaals terroristen zijn gefinancierd. Bij een aanslag van een van die terreurorganisaties werd een 17-jarig Israëlisch meisje gedood. Rina Shnerb was haar naam, in de bloei van haar leven vermoord door Palestijnse terroristen, gefinancierd met Nederlands belastinggeld. De aanslagplegers bleken namelijk salaris te hebben ontvangen uit hulpgeld en liepen zelfs rond met pasjes van de Nederlandse vertegenwoordiging in Ramallah.Volgens minister Kaag zijn er nooit aanwijzingen geweest dat de UAWC banden heeft met terreurorganisaties,maar de banden met terreurorganisaties waren al jaren bekend.Dus,ze liegt!..En wie gelooft nou dat D66 bijna 2 miljoen stemmen heeft gekregen? D66 stond weken op verlies(10 zetels in de peilingen in februari) en dan ineens naar 26 zetels bij de verkiezingen?Grappig! En stem bureaus waren om 21uur dicht, en iets na 21uur word er al bekend gemaakt wie de grootste overwinning heeft behaald. Ben ik de enige die niet meer gelooft in verkiezingen? …

De Nederlandse verkiezingen op 17 maart 2021 werden door George Soros georganiseerd.Op maandag 15 en dinsdag 16 maart was zo’n 1600 stemlocaties open.Op verkiezingdag(woensdag17 maart),zijn dit er ruim 9,2 duizend.Dat blijkt uit een verzameling van Open state Fundation,dat alle gemeenten vroeg om stemlocaties door te geven.De Hongaars-Amerikaanse zakenman Soros kennen we natuurlijk nog van zijn buitenlandse bemoeienis met ons Oekraïne-referendum. De stichting(Open state Fundation) sponsorde in Nederland voor 2 ton de ‘ja’-campagne bij het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne in 2015.Daarnaast is Soros pro-EU en vindt hij dat migranten moeten worden verwelkomd.Hij trekt ook al jaren miljoenen uit voor grote en kleine pro-islamitische projecten in Nederland.Dat Soros heel veel geld steekt in het destabiliseren van Europa is al heel lang bekend.Wat we nu allemaal zien in de wereld is nog helemaal niets met wat er nog aan staat te komen als deze linkse “elite” hun zin krijgen.NEXIT!

Kijk hoe de zetels van de VVD en de D66 zeer snel omhoog gaan,met zogenaamd historisch record, net als bij Biden op de verkiezingen in de VS.We weten allemaal dat de PVV partij net voor de verkiezingen extra zetels kreeg,maar na de verkiezingen kregen ze minder. Grappig! Toen ik hoorde dat er gestemd wordt via de post, wist ik meteen dat de verkiezingen gefraudeert worden-dus gestolen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Fascistische agenda “Build Back Better” won Nederlandse verkiezingen op 17 maart 2021

 1. boorzalf says:

  En met d66 wordt het nog erger voor de boeren en voor Nederland. Met dank aan alle slapers die niet verder kijken dan hun neus lang is.

  De winst van d66 is gekocht, maar dat is mijn mening.

  Liked by 9 people

 2. Pingback: Fascistische agenda “Build Back Better” won Nederlandse verkiezingen op 17 maart 2021! | eunmask

 3. Pingback: Fascistische agenda “Build Back Better” won Nederlandse verkiezingen op 17 maart 2021 | eunmask

 4. jetse47 says:

  Nederland is tot een land van hersenloze zombie’s verworden !!
  Een mooi leugenachtig verhaal,door overheid en npo gebracht wordt direct als waarheid aangenomen ook al worden zij al 10 jaar.misleid.
  Liegen en bedriegen daar houden de zombie’s van !!

  Liked by 4 people

  • Dat is de communistische aard van dit volkje, de meeste nederlanders onderwerpen zich graag aan een hogere macht.Er was bij de Duitse invasie ook erg weinig weerstand tegen de Duiters, en in geen enkel Europees land zijn naar verhouding zoveel joden afgevoerd als hier.En wat we de afgelopen jaren zien is een poging tot communistische overname van het vrije westen (van binnenuit).

   Liked by 4 people

 5. koddebeier says:

  Nederland het land van NSB-ers, Landverraders en Collaborateurs !

  Liked by 3 people

 6. Pingback: 20210319 Over de verkiezingen – Home

 7. Gienekehado St. says:

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s