Covid-19 zal bekend komen te staan als de grootste politieke hoax uit de geschiedenis

Vrijheid waarvoor onze voorouders hebben gevochten,staat tijdens de Corona-crisis wereldwijd zwaar onder druk.En het heeft me erg verbaasd hoe gemakkelijk wij onze vrijheden laten afnemen.Met een vingerknip trekt de staat allerlei macht naar zich toe.En welke schendingen van vrijheid gaan wij nog meer toestaan bij nieuwe bedreigingen?Niet zelden worden crises door overheden misbruikt om hun macht tegenover de bevolking sterk te vergroten en eerdere agenda’s door te drukken…”Om corona te bestrijden hoef je vrijwel niets te doen.Je hoeft alleen maar de ouderen te beschermen”, zegt dr. Knut M. Wittkowski, die meer dan 20 jaar lang aan het hoofd stond van de afdeling epidemiologie van de Rockefeller University in Amerika…

We zien dat veel dingen over het coronavirus niet waar zijn. Elk virus in het verleden duurde maximaal een half jaar, dus in het onmogelijk dat dit Covid-19 virus al een jaar duurt en wie hoeveel jaar nog zal duren. Om te weten waar het over gaat, ging ik naar de website van het RIVM om die grafiek te bekijken. Ik heb alle grafieken – besmettingen, doden, ziekenhuisopnames – bekeken, maar niets over de aanwezigheid van Covid-19 gezien. Ik heb het RIVM een mail gestuurd met de vraag waarom die specifieke grafiek niet op haar website staat en of ze me deze kunnen opsturen. Het antwoord was: “Hartelijk dank voor uw bericht. Dit is een automatische reactie, omdat wij op dit moment heel veel vragen over het nieuwe coronavirus ontvangen. Het lukt ons helaas niet om vragen persoonlijk te beantwoorden. Veel antwoorden vindt u bij de veelgestelde vragen op de website van het RIVM.”…

Dus die grafiek kon ik niet krijgen. Ik heb in een flits op tv een grafiek van het RIVM gezien. Bij die grafiek stond dat 4 mei de laatste dag was met een besmetting door het coronavirus. En die grafiek klopt, want meteen na die datum zijn operaties en behandelingen in ziekenhuizen weer opgestart. Op de site “WorldWide Coronavirus Counter” was er in de afgelopen maanden bijna geen sprake meer van doden en ziekenhuisopnames…

De media hebben hun verhaal ook veranderd en begonnen alleen te praten over besmettingen, over hoeveel nieuwe besmettingen er zijn. Ze zijn gestopt met te vertellen hoeveel van deze besmette personen in het ziekenhuis werden opgenomen en evenmin wordt het aantal doden nog genoemd. Dus nu houden ze ons in angst dat dit “killer”virus – dat tot nu toe niet erger bleek te zijn dan een zware griep – weer terug zal komen. De besmettingen die de media aangeven, zijn eigenlijk al maandenlang van het rhino-virus en influenza. Ook dat heb ik gezien in een grafiek van het RIVM, die ik ergens op internet heb gevonden. Daarin staat dat deze twee virussen al maanden actief zijn, er is echter geen sprake van Covid-19. Overheden en gezondheidsorganisaties houden ons eigenlijk in deze situatie tot het moment dat het vaccin er is. Dat is ook het idee van dokter Rob Elens uit Limburg, die met zijn waarheid veel onrust veroorzaakte bij de overheid en de media.Maar,wie nu echt nu denkt “Vrij” te zijn met vaccin: die zal voor de rest van zijn leven gevangene van het regime zijn! Het gaat om de Nieuwe Wereld Orde-Event 201 zegt alles-, het corona virus is maar een hulp middel. STOP het corona hoax-dictatuur en geef onze vrijheid terug!

Ze sluiten bedrijven, winkels en scholen, verbieden evenementen en bijeenkomsten, beperken de toegang tot ‘publieke ruimten’, sluiten grenzen, en leggen zelfs huisarrest op aan de complete bevolking.In Engeland valt de politie huizen binnen om te controleren of er niet teveel mensen aanwezig zijn. In Spanje mag je niet in je tuin zitten en niet naar je tweede huis. In België ook niet. In Nederland mogen ouderen in aanleunwoningen geen bezoek ontvangen van hun eigen kinderen.

Covid-19 is verdwenen nog in mei,daarom zijn er vanaf toen bijna geen mensen die in ziekenhuizen eindigen of overlijden.Het virus is-sinds de maand mei-gemuteerd naar een andere variant.En mutaties van virussen zijn altijd milder. Nooit sterker of dodelijker.Al die nieuwe zogenaamde “besmettingen” veroorzaken weinig tot geen sterfte/ziekenhuisopnames-maandenlang.Daarom melden ze niet meer de doden in het nieuws, maar ‘besmettingen’,omdat met dit, houd je het virus wel lekker in stand.En nu is het ideale moment om immuniteit te krijgen,zoals we tot nu toe ALTIJD deden tegen griepen en virussen.

In ziekenhuis opgenomen patienten vanaf 4 mei 2020

Voor de Farmaceutische industrie (die oa achter de corona hoax zit met haar tentakels) zijn wij niets meer en niets minder een lopend, wapperend 100 euro biljet. Wij allemaal!En wie inmiddels nog steeds niet overtuigd is dat de WHO een criminele inhumane organisatie is die een totaal ander doel dient dan waar zij pretendeert voor te staan, maar in plaats daarvan een geheime agenda dient, heeft poep in zijn oren en ogen en leeft onder een steen. Alle mensen die alleen maar luisteren naar de reguliere nieuws, radio en tv zenders hebben zoveel poep in de oren en ogen zitten dat ze de leugens van RIVM, WHO, en onze politiek slikken als zoete koek.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Covid-19 zal bekend komen te staan als de grootste politieke hoax uit de geschiedenis

 1. vangie1206j says:

  Ik snap werkelijk niet dat het volk niet in opstand komt tegen deze demonen in DenHaag en het RIVM.
  We worden door de NL. Overheid van ons geld en bijna ons bezit beroofd.
  En nu zijn ze bezig ons van onze vrijheid te beroven.
  Waar is de vecht mentaliteit gebleven om onze vrijheid en recht op een goed leven terug te bevechten.
  Wasr is de echte NEDERLANDER ja blaaskaak MAXIMA die bestaan ECHT.
  Waar zijn de NEDERLANDERS zoals de dokwerker uit WW2 gebleven???????
  Mijn ons NEDERLAND gaat helemaal naar de verdommenis.
  Stuk ongedierte Rutte.

  Liked by 2 people

  • Ik snap ook niet,het is VERSCHRIKKELIJK!

   Liked by 1 person

  • Htsk day says:

   Het is niet alleen Nederland of rutte, het is een WERELDWIJD probleem, overal dezelfde ellende.
   Ik snap ook niet waarom er nog steeds nergens in de wereld echte opstanden uitbreken, ik wacht daar al maanden op!
   Het zal toch een keer érgens moeten ontploffen, en dan zal er hopelijk een domino effect optreden..

   Wereldwijd burgeroorlogen?
   Als het niet anders kan, dan moet het maar, zo kunnen we niet doorgaan..
   We laten ons toch zeker niet vrijwillig naar de slachtbank leiden?

   Liked by 2 people

 2. Pingback: Covid-19 zal bekend komen te staan als de grootste politieke hoax uit de geschiedenis | E.J. Bron

 3. Pingback: Covid-19 zal bekend komen te staan als de grootste politieke hoax uit de geschiedenis | JDreport.com

 4. Peter Heeres says:

  Deze hoax komt van links, en links schijnt het bijna over de hele wereld voor het zeggen te hebben. De mainstreammedia, het RIVM, de regering [In Nederland] en andere bedrijven buiten Nederland varen er wel bij. Er gaan miljarden in de farmaceutische om, maar ook in linkse hobbies als Black Lives Matter, Akwasi en Afriyie. Dat geld moet ergens vandaan komen, en, ja JUIST bij de bevolking mag hier voor opdraaien. Dat hydroxychloroquine i.s.m. zink en een antibioticum zou helpen wordt afgedaan a;s een leugen. Waarom? Omdat aan deze combinatie van medicijnen niet genoeg verdient kan worden. Geld is de drijfveer om maar vooral een {misschien slecht werkend] medicijn e ontwikkelen. Daarbij komt ook dat hele bevolkingsgroepen onderworpen dient te worden aan een marxistisch regime, die volgens Brussel de meest ultieme stroming is, om mensen monddood te maken. Ofwel Betalen en mond houden. Dit neigt naar het communisme van weleer. Nog even en ook wij staan bij de slager in een meters rij met bonnetjes of bij de bakker. Komt u dat bekend voor? Zeker bij mensen die de verdeling van beide Duitslanden, met name oost-Duitsland hebben meegemaakt. Controle over de mens staat boven aan de lijst van Brussel en de EU.

  Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s